© 1995-2024 Grupa WP. Dane o programie TV dostarcza AKPA Polska Press
Z gruntu zdrowo

Z gruntu zdrowoSezon 2 | Odc. 1/6

35 minmagazyn poradnikowyPolska2019
Food Network niedziela, 28 kwietnia 12:20
Psycholog Tadeusz Muller na co dzień zajmuje się tworzeniem i wdrażaniem food conceptów. Syn Magdy Gessler w swoim programie udowodnia, że polskie warzywa i owoce to bezcenne źródło zdrowia i nieskończona inspiracja do tworzenia pysznych potraw. Tadeusz jedzie na pola, by przekonać się na własne oczy, jak wyglądają uprawy, a w swojej kuchni pokazuje przepisy na dania, które są prawdziwymi bombami witaminowymi.Tadeusz Muller zdradzi swoje ulubione receptury na potrawy z dyni. Pojedzie także na Lubelszczyznę, do ekologicznego gospodarstwa Roberta Kuryluka, by poznać sekrety uprawy tego warzywa. Pod gołym niebem przyrządzi smakowity gulasz z dyni, a w studiu zademonstruje sposób na dyniową pastę do chleba, dyniowe kopytka i pierogi z dynią, kremowym twarogiem i owsianymi ciastkami.
Gatunek
  • magazyn poradnikowy
Kraj produkcji
  • Polska
Rok produkcji
  • 2019
Czas trwania
  • 35 min